Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийКропивницького-м-пл4
ID 2264169

Кропивницького М. пл., 4

Львів, Галицький район

ID 2264169
20 500 $

Продаж квартири, Австрійський

1 кімната
27.7 / 14.1 / 7.8 кв.м
3 / 4 поверх
Продаж від власника 

Однокімнатна квартира - частина трикімнатної квартири, на третьому поверсі із чотирьох цегляного будинку австрійського типу на площі Кропивницького у місті Львові, Галицький район.

Загальна площа приміщення 27.7 кв.м, житлова 14.1 кв.м., кухня площею 7.8 кв.м. Із житлової кімнати відкривається чудовий краєвид на костел Ольги і Єлизавети та сквер біля нього. Наявний один ізольований балкон із виглядом у двір. Високі стелі 3,40 м, матеріал стін - цегла, залізобетонне перекриття.

В кімнаті та кухні проводився косметичний ремонт. В санвузлі туалет та ванна радянські. Квартира поділена спільним із сусідами коридором, площею 8 кв.м., а отже щоб потрапити із кімнати в кухню чи навпаки необхідно пройти через спільний коридор.

В квартирі індивідуальне газове опалення, а також є пічка.

Чудове розташування, розвинута інфраструктура. Поруч знаходяться магазини, зупинка громадського транспорту, кафе та ресторани, сквери та парк. До корпусів Політехнічного університету 5-7 хвилин пішки, до центру міста 25 хвилин пішки та до 10 хвилин громадським транспортом

Продам 1 кімнатну квартиру 27.7 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень