Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівФранківськийВолодимира-великого
ID 2240687

Володимира Великого вул.

Львів, Франківський район

ID 2240687
110 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
98.5 / 28 / 35.6 кв.м
5 / 5 поверх

До Вашої уваги пропонується двохрівнева квартира (загальною площею 100 кв.м.) на вул. В.Великого, 22А. , яка розташована поруч парку Горіховий гай.

Будинок де розташована квартира збудований та введений в експлуатацію в 2009 році. Будинок є 5 поверховий з мансардою. Дах металочерепиця, фасад утеплений пінопластом.

Територія будинку огороджена та встановлені автоматичні ворота. 

Квартира складається з двох рівнів:

-          На першому рівні розташований: коридор, санвузол з душовою та кухня-вітальня (об’єднанні) загальною площею 45,3 кв.м.

-          На другому рівні дві ізольовані кімнати (площею: 13,2 кв.м., 15,0 кв.м.), коридор (площею 9,0 кв.м.), гардеробна (площею 2,1 кв.м.) та ванна кімната (ванна кімната розділена перегородкою на два приміщення пральню та ванну кімнату) (площею 13,4 кв.м.)

В квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка (варочна панель, духова шафа, холодильник, пральна машина). Кухонна стінка з системою BLUM, витяжка.

Опалення в квартирі автономне (2-х функційний котел), водяний підігрів підлоги.



Продам 2 кімнатну квартиру 98.5 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень