Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Вислобоки
Продаж будинку • Львівська областьКамянка-бузькийВислобоки
ID 2199479

Садова

Вислобоки, Кам'янка-Бузький район

ID 2199479
55 900 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
140 / 60 / 30 кв.м
6 соток
2 поверх
Продаж від власника 2-во поверхового котеджу загальною площею 139 м2

У затишному передмісі Львова.
Будинок зведений в котеджному містечку "Княже" с. Вислобоки, 13 кілометрів до Львова. 
•  КМ "Княже" - це активна громада з бажанням та можливостями дбати про комфорт та якість життя.
•  Поряд з будинком змішаний ліс, велика кількість магазинів, автомийка, СТО, ресторани дитячі та спортивні майданчики.
•  Чудовий краєвид.
•  Ділянка правильної форми - 6 сот.

Зовнішні мережі: електрика, газ, водопостачання, водовідведення, зливова каналізація, кабельний інтернет, всі мережі центральні.

•  Розміщення будинку на ділянці дозволяє за бажанням розділити ділянку та/або збудувати ще 1-2 будинки.

Котедж бізнес-класу з унікальними характеристиками.  Екологічний та енергоефективний будинок, який задовольнить найвибагливішого клієнта. 
При будівництві використані лише натуральні матеріали: дерево, глина, солома, дерев'яні вікна, натуральна черепиця, термодерево, глинобит. 
В будинку 4 спальні, 2 санвузли, кухня-вітальня, технічне приміщення. 
Інженерне забезпечення: Електричний котел, тепла підлога на першому поверсі, дерев'яні вікна, мансардні вікна Velux, електричні мережі, інтернет, натуральна черепиця на даху та фасадах, унікальні елементи оздоблення.  Ділянка площею 13 сот.

Технологія екологічного та енергоефективного будівництва
Щоб будувати будинки високого рівня, ми розробили концепцію біопозитивного будинку. Ця концепція включає в себе комплекс архітектурних, технічних та інженерних рішень. Цей будинок - яскравий представник такої концепції.
Головні складові цієї концепції:
•  Енергоефективна архітектура та розрахунок
інсоляції;
•  Теплий фундамент;
•  Стіни з солом'яних панелей та дерев'яний каркас;
•  Вітро- та парозахист конструкцій;
•  Екологічні оздоблювальні матеріали;
•  Дерев'яні вікна та теплий монтаж;
•  Якісне та екологічне утеплення, енергоефективність.

 Висока енергоефективність будинку досягнена за рахунок низької  теплопровідності всіх огороджуючих конструкцій  та продуманих вузлів їх примикання. В свою чергу при проектуванні та будівництві виконані високі вимоги до паропроникності зовнішнього контуру. Це необхідна умова як для енергоефективності так і для якісної експлуатації будинку. Завдяки цьому дім захищений як від проміневих, так і від конвекційних тепловтрат.
     Дах утеплений дуже якісним, екологічним утеплювачем Steico Zell 300 мм з щільністю 35 кг/м3, загальний теплосупротив даху 7.22 (м²•˚С)/Вт.
В якості утеплювача в стінах використана запресована житня солома 400мм з щільністю 140 кг/м3, загальний теплосупротив стін : 7.16 (м²•˚С)/Вт.
     Фундамент має цілий комплекс рішень по утепленню, ростверк утеплений 50 мм екструдеру, відмостка має ширину 1000 мм та утеплена 50 мм екструдера, плита підлоги утеплена 100 мм екструдера та має відсічення від ростверку 50 мм екструдера, тобто не має прямого контакту з зовнішнім контуром. Екструдер закритий паронепроникною плівкою і не має емісії шкідливих хімічних сполук в середину будинку. Загальна теплопровідність фундаменту: 0,18 Вт/мК
 
Загальна площа огороджуючих конструкцій 360 м2
Розрахункові тепловтрати будинку 21 кВт/м2 в рік.
Пікова потреба в потужності системи опалення: 8 кВт
Клас енергоефективності будинку з використанням теплового насосу та системи вентиляції з рекуперацією: А ++
Клас енергоефективності будинку з використанням простого електричного опалення: від Е до В

ВІКНА ТА ІНСОЛЯЦІЯ

В будинку встановлені сучасні дерев'яні вікна з двокамерними енергоефективними склопакетами, німецькою фурнітурою та пофарбовані в сірий колір, що забезпечує якісний захист від ультрафіолету.
Кількість вікон та їх розташування розраховані виходячи з оптимальних показників інсоляції. Такий розрахунок дозволяє отримати кращі показники енергоефективності. Більша площа скління на південному фасаді для того, щоб в зимовий період будинок приймав максимум сонячного тепла. На північному фасаді розміщені вікна меншої площі, в них встановлені склопакети з низькоемісійним покриттям та інертним газом, щоб мінімізувати тепловтрати. На східному та західному фасадах вікна розташовані виходячи з оптимального освітлення приміщень. В кожному приміщенні другого поверху встановлене мансардне вікно. 

    Продам 4 кімнатний будинок 140 кв.м:

    Подібні за ціною об'єкти

    Зв’язатись з агентом

    Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень