Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийДолинського-л
ID 2130819

Долинського Л. вул., 2А

Львів, Шевченківський район

ID 2130819
34 000 $

Продаж квартири, Австрійський

1 кімната
32 / 16 / 9 кв.м
2 / 2 поверх

Продаж від власника, вул. Долинського.

1-кімнатна умебльована жила квартира на 2 поверсі 2-поверхового цегляного австрійського будинку, з балконом на фасаді. Стелі - 3,2 м. Опалення індивідуальне - двохконтурний італійський котел. Кімната ізольована. Вихід на балкон облаштований металопластиковими вікнами та дверима з 5-камерним профілем і 2-камерним склопакетом (3 скла) та закривається ззовні ролокасетою з еструдованого алюмінію. Підлога у кімнаті - паркет. Меблі у кімнаті зроблені під замовлення. Санвузол - ванна та унітаз разом,  крани сучасні, рушникосушка - електрична. Сучасна кухонна мебель зроблена під замовлення. Вікно кухні виходить на тихий зелений внутрішній двір. На металопластиковому вікні всередині жалюзі, ззовні - ковані фігурні грати. Вхідні двері - під замовлення, броньовані, якісні, з дерев'яними накладками. Продаж з кухонною технікою (холодильник, плита, пралка, мікрохвильова, витяжка, 14" телевізор) та 42" телевізор у кімнаті.

Дах на будинку перекрили тогоріч нержавіючою бляхою, чердак сухий та просторий.

Також є великий 8-метровий приватизований підвал з новими металевими дверима під замовлення.

До Оперного театру йти близько 10 хв. Квартира знаходиться на відстані 300 м від парку "Високий Замок", ТРЦ "Фуршет". На цій же відстані знаходяться 2 школи та садочок, продуктовий ринок, декілька аптек, продуктових та промтоварних магазинів, відділення банку, пошта.

Продам 1 кімнатну квартиру 32 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень