Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийОкружна
ID 2110897

Окружна вул.

Львів, Галицький район

ID 2110897
29 000 $

Продаж квартири, Хрущовка

2 кімнати
45 / 29 / 6 кв.м
3 / 4 поверх
Квартира в хорошому ЦЕГЛЯНОМУ будинку по вулиці Окружна (ближче до вул. Городоцька, менш проїзна частина вулиці).

Радянський житловий стан, кімнати прохідні (можливо легко ізолювати за рахунок продовження коридору та об'єднання з гардеробною), є балкон, колонка на гарячу воду, дві великі комірки, є інтернет та кабельне телебачення. Є усі лічильники, вода постійно.

Квартира дуже суха, тепла та затишна, без жодної сирості чи запахів, просто потребує ремонту. Вікна виходять на сонячну сторону. У квартирі відсутні несучі стіни, завдяки чому можна зробити сучасне перепланування.

Гарний доглянутий будинок, зроблена прибудинкова територія, викладена бруківкою. Біля будинку достатньо парко місця для авто. Чистий та охайний під'їзд, приємні тихі сусіди, є домофон.

Чудовий район з гарною транспортною розв'язкою до Центру міста та в інші райони, поряд зупинки маршруток та тролейбусів. Також поряд вся інфраструктура: школа, садочок, магазини, супермаркети, неподалік ринок, парк та інше.

Телефонуйте! Квартира вільна, документи готові до продажу. Покази у зручний для Вас час! Можливий торг.

Продам 2 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень