Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Великий Любінь
Продаж квартири • Львівська областьГородоцькийВеликий-любінь
ID 2106066

Курортна

Великий Любінь, Городоцький район

ID 2106066
30 000 $

Продаж квартири, Польський

1 кімната
37 / 20 / 9 кв.м
2 / 2 поверх
Продається  квартира з мансардою на 2 поверсі 2-поверхового цегляного будинку на 4 квартири. Будинок розміщений в курортній зоні, польська будівля початку 20-го століття (колишній панський дім). Загальна площа квартири 37 м2. Хороший житловий стан. Велика затишна та світла кухня. Сонячна , тепла кімната. Вікно з прекрасним краєвидом на парк та басейн. Високі стелі (3.5 м). Балкон закритого типу. Санвузол з теплою підлогою, бойлер, акрилова ванна. Товсті та надійні стіни. Всі вікна металопластикові. В хаті залишаються всі меблі, кухня, холодильник, плитка і т.д, є підвал.Приватизований гараж (21.6 м2), цегяний із прибудовою (комора 12 м2 придатна для утримання птиці,королів)Територія довкола гаражу 0,6 сотих приватизована. Крім цього в користуванні, безпосередньо біля будинку, фруктовий сад і город (16 дерев, декоративне кущі, малинник, ожинник, виноградник).Договір на вивезення сміття, інтернет-оптика, 150м до зупинки громадського транспорту. Поруч магазин та будується супермаркет. Також близько парк, річка, рибне господарство та санаторій. 
Можливість добудови та надбудови, хороші сусіди, асфальтований заїзд під будинок та гараж. Мансарда в користуванні в житловому стані з твердопаливною пічкою, мансардним вікном та комунікаціями.

Продам 1 кімнатну квартиру 37 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень