Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда офісів в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівЛичаківськийПасічна
ID 198833

Пасічна вул.

Львів, Личаківський район

ID 198833
200 грн /міс

Оренда приміщення, Бізнес-центр

офіс
3100 кв.м
5 поверх
Найкращі рішення для Вас та Вашого бізнесу – оренда комфортних офісів для плідної роботи та успішних угод у Офісно-торговому комплексі, по вул. Пасічній 93,б, який зручно розміщений у ближньому центі Львова. Бізнес-центр енергоефективний і побудований виключно з нетоксичних матеріалів.Вдале розташування будівлі забезпечує чудову освітленість робочих місць на всіх поверхах. Будівля фасадна, передбачена можливість розміщення реклами на фасадах, висота поверху 3 м. Два незалежних джерела електропостачання забезпечують високу надійність. Додатково передбачені джерела безперебійного живлення для аварійного електропостачання і можливість резервного живлення від дизель-генератора.Сучасна система безпеки і контролю доступу в будівлю виключає несанкціоноване проникнення в бізнес-центр.У літній період кондиціонування здійснюється за допомогою системи чіллер-фанкойл. На зимовий період опалення передбачено від автономної дахової котельні.Офісний центр під’єднаний до оптико-волоконних мереж, є можливість підключення декількох провайдерів.Суттєвою перевагою комплексу є наявність наземної стоянки на 120 автомобілів.До Ваших послуг на цокольному поверсі розміщено кафе, сучасний фітнес клуб та тренажерний зал. Тренажерний зал, оснащений усім необхідним сучасним обладнанням, допоможе в загальному зміцненні Вашого здоров'я, корекції фігури і зняття стресу. Хороша транспортна розв'язка, зупинки громадського транспорту. Поруч розміщено ТЦ Метро, автосалони Mercedes-Benz та Porsche. В оренду пропонуються:
• на 0 (не підвальному) повері офісний блок або під торгівлю загальною площею 400 кв.м
• на 3,4,5 поверхах офісні блоки різних розмірів та форматів загальною площею 3300 кв.м. (площа поверху 1100 кв.м.), на поверхах передбачені душові кімнати, серверні, кімнати харчування. Пропонуються приміщення площею від 59, 72, 150  до 3300 м2Оренда 190-230 грн. 
Офісно-торгововий комплекс, по вул. Пасічній 93,б відмінний варіант розміщення для Вашого бізнесу і ми будемо раді бачити Вас серед наших орендарів.Комісія посередникам.





Зняти офіс, Бізнес-центр 3100 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень