Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Поршна
Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийПоршнаЛугова
ID 1843010

Лугова вул.

Поршна, Пустомитівський район

ID 1843010
92 000 $

Продаж будинку, Особняк

5 кімнат
185 / 185 / 17.5 кв.м
9 соток
2 поверх
Власник. Сучасний будинок 10 км від Львова - с.Поршна (Липники). Будували для себе, не на продаж, не економлячи на якісних матеріалах, обставини змінились - продаємо. До села ідеальна асфальтована нова дорога. Чудовий краєвид на луг і ліс, кращого не знайдете! МОЖЛИВИЙ ТОРГ. 300-400м від будинку два озера для риболовлі!!! :))   Ділянка 9 сотих. Документи на землю і будинок. Фасад облицювальна цегла, штукатурити не треба, ремонтувати фасад в майбутньому теж не буде потреби. Стіни колодязьна кладка в середині утеплювач. Дах утеплений - мінвата 25см. Вікна металопластикові золотий дуб, встановлені підвіконники. Газ проведений і підкдечений (котел), електрика проведена ы розведена з продуманою системою, три фази. Усі лічильники є, по газу ПЕРЕПЛАТА в 5000 грн. Встановлена сигналізація. Розводка під телебачення і інтернет, відеонагляд. Вода проведена, центральний водогін. ВОДА БЕЗКОШТОВНА!
В середині стіни поштукатурені, відкоси зроблені. На весь перший поверх тепла підлога, система італійська дванадцятиконтурний підігрів, стяжка під плитку. Гільзація комина під камін, ТОПКА в подарунок (1500євро). Зроблено розводку повітропроводів від каміну, при бажанні може поступати тепле повітря у кімнати на другому поверсі (не запах). Стелі гіпсокартон або заготовки під натяжні стелі.
На другому поверсі підлога готова під ламінат, змонтована фанера. Облаштована гардеробна. Санвузол на другому поверсі теж тепла підлога. Угіпсокартоновій перегородці акустична мінвата, яка виеористовується у музичних студіях.
Встановлена розкладна драбина з люком на горище. На горищі облаштована площина для складування речей.
На задньому дворі облаштоване місце під барбекю і гільзація під барбекю, задимленості ніколи не буде.  Ділянка перед будинком і задній двір розташовані так, що вам зовсім не будуть заважати сусіди, комфортно і затишно.  Також в подарунок садова лава-гойдалка з накриттям!

Продам 5 кімнатний будинок 185 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень