Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівСихівськийХоткевича-г
ID 1798795

Хоткевича Г. вул.

Львів, Сихівський район

ID 1798795
33 500 $

Продаж квартири, Чешка

2 кімнати
50 кв.м
10 / 9 поверх
Шукаєш найвигідніший варіант квартири під ремонт?!
Тоді, Тобі саме до нас! Це те, Ти шукаєш.

Квартира тепла та світла, правильного планування, вигоди ізольовані (змінений трубопровід), є лічильники, в коридорі є ніша-комірка, яка злегкістю може стати гардеробною, простора кухня, аж 9 м.кв, що дуже зручно. Широкий коридор, там злегкістю розміститься шафа-купе чи прихожа на будь-який смак, бонусом йде підвал.
А Ти знаєш, що  по фен-шую найсприятливішим для життя є розташування вікон на південну сторону, на яку виходять вікна квартири та балкону. Зранку можна смакувати запашну, гарячу каву милуючись неймовірним краєвидом на парк ім.Івана Павла ІІ, під спів пташок та свіжого повітря, і жодних забудов та багатоповерхівок! Парк облаштований доріжками, лавками та ліхтарями, що дозволить прогулюватись перед сном чи робити ранкові пробіжки.
Квартира підготовлена до ремонту (демонтована покрівля підлоги, зняті шпалери, пошпакльовані стіни, броньовані двері, тому Тобі не потрібно думати куди подіти будівельне сміття, можна вже і одразу розпочинати ремонт під себе! 
В будинку є ОСББ, підїзд чистий та охайний, ліфт працює справно, сусіди привітні та щирі.

Боїшся, що зависоко, останній поверх?! Ні!!!
Це не останній, адже над квартирою є повноцінний технічний поверх з покрівлею та вузлами комунікацій, а повечорах ніхто тупотить над головою та не шумить!

Розташування неймовірно зручне, все поруч супермаркети, ринок Шувар (гуртовий, роздрібний), церква, парк, школа, садок, громадський транспорт: маршрутки, трамвай, парк.
Під будинком є місце для парковки автомобіля, виїзд можливий одразу на 2 вулиці: Червоної Калини та Хуторівку, що дуже зручно в ранковий час, в час-пік, щоб обминути корки.

Продам 2 кімнатну квартиру 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень