Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж комерційної нерухомості в м. Львів
Продаж приміщення • ЛьвівГалицькийКотлярська16
ID 1787168

Котлярська вул., 16

Львів, Галицький район

ID 1787168
109 000 $

Продаж приміщення, Житловий комплекс

приміщення
4 кімнати
115 кв.м
1 / 2 поверх
Приміщення під Бізнес ЛЬВІВ 115 кв.м Центр 450 м від Оперного

Продаж 2-ох поверхового приміщення Місто ЛЬВІВ  115 кв.м. під  Хостел , Міні-готель ,  Салон Краси, Клініку чи інший бізнес. 
Львів увійшов до трійки найкращих міст для ведення бізнесу в Україні ( Forbes Ukraine оприлюднив рейтинг найкращих міст для ведення бізнесу у 2021 ) 
Центр , 450 метрів від Оперного Театру . вул. Котлярська, 16 в дворі. Фасадний вихід та два вікна в двір на першому поверсі, мансардні вікна на другому поверсі. Ремонт. Відео нагляд. Інтернет WI-FI , Сигналізація . Автономне опалення , вода холодна та гаряча. 
На першому поверсі великий хол-рецепція та санузел і приміщення для персоналу , з залу окремі входи в два номера з окремими санточками на туалет та душ .Чорна, глибока натяжна стеля. 
На другому поверсі коридор та два номера , дизайнерський ламінат , теж з окремими входами та окремими санточками на туалет та душ . Тобто 5 санвузлів в приміщенні ( Три на 1-му поверсі і Два на 2-му поверсі )

ТЕРМІНОВО ТОРГ МІНІМАЛЬНИЙ 

Купити комерційну нерухомість 115 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень