Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівГалицькийПаркова14
ID 1785391

Паркова вул., 14

Львів, Галицький район

ID 1785391
200 $ /міс

Оренда приміщення, Нежитловий фонд

офіс
1 кімната
25 кв.м
1 / 5 поверх
Агенція «Іммо Львів» спеціалізується в основному на прямих продажах об'єктів нерухомості у центральній частині міста Львова. Фокусом нашої роботи є квартири у австрійських і польських люксах та австрійських будинках з середньовіччя і до початку 20-го століття.
Ми працюємо за європейськими стандартами, знаємо і перевіряємо кожну нерухомость, проводимо фотосесію, виготовляємо для кожного об'єкту експозе та друковану продукцію, яку ми надаємо в руки тільки потенційному покупцеві.

Додатково нашим клієнтам ми надаємо послуги упраління нерухомістю, такі як: огляд квартири чи будинку, забирання пошти, оплата рахунків, робота із комунальними службами тощо, а також представництво інтересів власника у державних та комунальних органах.

Для доступу до галереї фотосесії та за додатковою інформацією звертайтеся до нас по телефону, е-мейлу, у FacebookViber або WhatsApp. Ми також є присутні в InstagramTwitter i у Web www.immo.lviv.ua, де Ви зможете побачити інші пропозиції нашої агенції.

Вартість послуг агенції 4,99%

Зняти комерційну нерухомість 25 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень