Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Славсько
Продаж будинку • Львівська областьСколівськийСлавсько
ID 1576326

Славсько, Сколівський район

ID 1576326
85 000 $

Продаж будинку, Особняк

6 кімнат
228 кв.м
5 соток
2 поверх
Продаж будинку ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ СКОЛІВСЬКИЙ РАЙОН смт. Славське вул. Волошина , гора Тростян  Приватний сектор. Підгори знаходиться в 2.5 км. від центру і вокзалу с. Славське, всього у 150 метрах від центрального бугеля і в 500 метрах від крісла підйомників на г. Тростян . Загальна площа складає 228,4 кв.м. житлова 137,5  6 кімнат, три сан вузли, є велика тераса, будинок повністю утеплений пінопластом (10 -ка) дах утеплений мінеральною ватою ,вода заведена у будинок від центрального водопостачання (джерело),  газ підведений до будинку, є лічильник на електроенергію, встановлено метало-пластикові вікна, частково зроблено оздоблення будинку. Будинок підходить  для проживання так і для бізнесу. Вас чекає  мальовничий край високих гір, стрімких потоків і чистого гірського повітря.
 Проїзд: Автомобілем: по трасі Київ - Львів - Чоп (М-06), за з. Сколе повернути на Славське, в селищі їхати до залізничного вокзалу, далі - до комплексу "Динамо" (за вокзалом). Поїздом: до ст.Славcьке будь-яким поїздом приміського або міжнародного сполучення в напрямі на Ужгород. 

Продам 6 кімнатний будинок 228 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень