Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж нежитлових приміщень в м. Давидів
Продаж приміщення • Львівська областьПустомитівськийДавидів
ID 1559687

Галицька

Давидів, Пустомитівський район

ID 1559687
36 000 $

Продаж приміщення, Нежитлове приміщення

приміщення
3 кімнати
71 кв.м
1 / 5 поверх
Пропонуємо приміщення з власним фасадним входом у двох рівнях в зданій та заселеній новобудові в Центрі Давидова. 200 метрів від дороги. 10 хвилин до Сихова!
Гарне планування: 3 зали, 2 рівня (високий цоколь та перший поверх), 2 санвузли, вікна на південну сторону. На 2 рівні приміщення є великий балкон-тераса (не відображений на технічному плані).
Приміщення з майже закінченим ремонтом (все зроблено під чистову обробку: фарбування або шпалери). В приміщенні автономне опалення: дорогий двофункційний котел Viessmann, зроблена повністю розводка опалення, встановлені радіатори, проведений ПІДІГРІВ ПІДЛОГИ! На підлозі чистова стяжка. МП вікна, якісні вхідні броньовані двері.
Повністю зроблена електрична проводка, розведена по точкам та на освітлення. Проведена сигналізація. По фасаду приміщення зроблена гідроізоляція.
Біля фасаду приміщення перед входом є територія (понад 25 кв.м.), яку можна відгородити.
Приміщення дуже добре підходить під магазин, салон краси, офіс, приватний садочок, агентство тощо.Також приміщення можна використовувати як квартиру для проживання. 
Приміщення готове для продажу, документи на руках!
Показ можливий у зручний для Вас час. Можливий торг.

Купити нежитлове приміщення, Нежитлове приміщення 71 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень