Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Трускавець
Оренда квартири • Львівська областьТрускавецьБіласа-м
ID 1557489

Біласа М. вул., 7А

Трускавець, Дрогобицький район

ID 1557489
5 000 грн /міс

Оренда квартири

1 кімната
41.6 / 18.2 / 13.7 кв.м
3 / 5 поверх
«Хедвел» – житловий елітний комплекс з яскраво вираженим дизайном, якого важко не замітити через свої унікальні архітектурні риси якими володіють елітні будинки. 
ЖК Headwell дає вам можливість стати власником самої інноваційної квартири вашого міста, так як на основі будівництва були залучені тільки новітні технології побудови, а унікальний дизайн і нестандартні планування квартир дасть вам змогу максимально розслабитись і насолоджуватись відпочинком у власному домі.
Комплекс розташовується в санаторно-курортній зоні на вул. Біласа неподалік від міської ради і вулиці Дрогобицька, яка веде до Дрогобича і Львова. На околицях комплексу розташовані безліч кафе та магазинів різного профилю, отже географічне положення данного ЖК просто відмінне. 
Headwell – це не просто затишна квартира у прекрасному місці, але й чудова можливість вигідно інвестувати в нерухомість! Трускавець відомий своїми цілющими водами. Кількість відвідувачів зростає з кожним днем. Для усіх, хто хоче вигідно інвестувати в нерухомість і отримувати з неї прибуток у ЖК передбачена спеціальна послуга Управління домом.
Ми зробили все можливе, щоб при оренді квартири ви отримали максимум, що можуть дати вам орендодавець. Отже не зволікайте, кількість квартир є сталою. 

Здам 1 кімнатну квартиру 41.6 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень