Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Дрогобич
Оренда приміщення • Львівська областьДрогобич
ID 1499542

Шолом Алейхема

Дрогобич, Дрогобицький район

ID 1499542
30 000 грн /міс

Оренда приміщення, Торговий центр

приміщення
5 кімнат
160 кв.м
Здається в оренду приміщення 160 м.кв., розташоване в історичному ареолі міста, в центрі Дрогобича. Будівля 18-го століття, Австрійська постройка.
Приміщення - підвальне, на розі вулиць Шолом Алейхема 1 та Малий Ринок. Проходимість центрального входу - 1800/900 людей в годину. 
В приміщенні були проведені капітальні реконструкції. Та зроблений дизайнерський ремонт, в стилі «лофт». 

-  Новітня компютеризована і енергоефективна, австрійсько-німецька система примусової припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією повітря потужністю 4,000 м.куб./год. (з можливістю обігріву повітря)

- Потужність електричних систем (3 фази) - 27 кВт в годину (мідний високовольтний провід, забезпечує безперебійну і сталу напругу та вольтаж 230/400В.), з можливістю збільшення до 50 кВт в годину (присутня 3х фазна розетка).

- Загалом, по приміщенню розведені 55 розеток та 36 LED світильники.

- Німецька теплапідлога Hertz (по всій площі), 14 контурів, з економним, електрокотлем.

- Ширина проходів між залами 1.20 м. 

- Нова дренажна система, гідроізоляція та повністю замінені всі комунікації.

- Приміщення обладнане новітньою системою пожежного оповіщення з відповідними сертифікатами та гербовими актами відповідності чинним нормам та вимогам.

- Проведений високошвідкісний інтернет.

- Сан вузол просторий та розрахований на розподіл між Ж/Ч туалетом, можливий монтаж душових кабін. Також була виведена каналізація та водяні труби в інші зали, тож переобладнання під заклад громадського харчування, магазин чи офіс не складе ніяких труднощів. 

Два входи, сан вузол. Просторе і світле приміщення з високим трафіком людей, та надзвичайно чистим та свіжим повітрям всередині.

Чудове розташування та комплектація, під абсолютно любий вид господарської діяльності!

Зняти комерційну нерухомість 160 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень