Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда нежитлових приміщень в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівСихівськийСтуса-в
ID 1467722

Стуса В. вул.

Львів, Сихівський район

ID 1467722
1 000 $ /міс

Оренда приміщення, Нежитлове приміщення

приміщення
54 кв.м
1 поверх
Комерційне приміщення на 1-му поверсі житлового комплексу. Гарна оглядовість з дороги. Проведений повний ремонт ( перше вселення); санвузол і комірка; опалення газове ( котел), є сигналізація; потужність 10 кВт (одна фаза). Приміщення підходить для офісу; салону краси; банку; туристичної компанії; нотаріуса; магазину; аптеки; кав’ярні. Вартість оренди 1100 дол./міс.
Дане приміщення є пропозицією від агентства нерухомості "Рентком" Детальну інформацію по даному приміщенню та інших приміщеннях, про наші послуги або отримати консультації можна: на нашому офіційному сайті realestate.lviv.ua  - або зателефонувавши до нас. 
Послуги (комісія) для орендаря становить: одноразова комісія в розмірі 100%. Оплати тільки у випадку оренди приміщення. У разі якщо Вам не підійде ні одна наша пропозиція - послуги залишаться для Вас безкоштовними.  Телефонуйте - ми знайдемо для Вас приміщення  Вашої мрії :)

Зняти нежитлове приміщення, Нежитлове приміщення 54 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень