Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда будинків в м. Львів
Оренда будинку • ЛьвівФранківськийКотляревського-і17
ID 1389844

Котляревського І. вул., 17

Львів, Франківський район

ID 1389844
650 $ /міс

Оренда будинку, Будинок

2 кімнати
100 / 45 / 10 кв.м
1 соток
2 поверх
Квартира в сучасному стилі, все нове, перша здача, агв, кімнати ізольовані, з спальні-тераса, два санвузли, дві гардеробні,  місце для стоянки авто,доглянуте подвір‘я.Оренда вишуканої квартири з верандою та балконом (площа 72,4 м. кв.) в елітному районі поблизу центра по вул. Чупринки.      
             
В квартирі щойно зроблений дизайнерський ремонт (перше заселення). Окремий вхід через власне закрите подвір’я з ландшафтним дизайном. Відреставровано фасад будинку. Квартира має ізольовані кімнати: кухню з окремою кладовою, простору вітальню з великим розкладним диваном, веранду з виглядом у зелений двір, спальню з двохспальним ліжком та виходом на терасу, окрему гардеробну кімнату, гостьовий туалет, та великий санвузол з душовою. 

Квартира має автономне газове опалення, обладнана усією сучасною побутовою технікою та стильними меблями. У кухні є посудомийка, індукційна електрична поверхня, духовка, холодильник, витяжка. У вітальні міститься телевізор та wifi-роутер. У ванній кімнаті - пральна машина. Є підігрів підлоги у кухні та ванній. 

Помешкання обладнане охоронною сигналізацією. Є власне паркомісце. Квартира затишна і світла. Ціна    $, торг.

Здам 2 кімнатний будинок 100 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень