Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийДорошенка-п
ID 1383630

Дорошенка П. вул.

Львів, Галицький район

ID 1383630
590 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

6 кімнат
221 / 140 / 16 кв.м
3 / 4 поверх

Елітна 3-х рівнева  квартира в центрі міста, у верхній частині вул. Дорошенка, поруч з парком ім. І.Франка. З надбудовою та панорамною терасою на старий Львів.

Загальна площа приміщень 221 м2 плюс тераса 32 м2.

4 окремі спальні, гардеробна, зал, столова-камінна, кухня, 2 санвузли, технічна, балкон і тераса; підвал. Паркомісце в подвірї.

З вбудованими меблями та технікою (кухня, гардеробна, вбудовані шафи у спальних кімнатах), елементами оздоблення, більшість яких імпортована зі Скандинавії).

Капітальний ремонт та оздоблення квартири виконано з високоякісних матеріалів, ретельно відібраними кваліфікованими майстрами за рекомендаціями спеціалістів, з використанням сучасних технологій та оригінальних архітектурних прийомів. Основна ідея – створити відчуття якості у стилі Contemporary - у поєднанні старовинного класичного австрійського простору елітних апартаментів з сучасним скандинавським мінімалізмом.

Продам 6 кімнатну квартиру 221 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень