Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Львів
Оренда квартири • ЛьвівФранківськийКнягині-ольги
ID 1364118

Княгині Ольги вул.

Львів, Франківський район

ID 1364118
590 $ /міс

Оренда квартири

2 кімнати
80 / / 21 кв.м
13 / 13 поверх

Пропозиція для найвибагливіших клієнтів – дуже високий стандарт!

Пропонуємо в оренду сучасний, новий апартамент з дизайнерським ремонтом, з чудово допрацьованими деталями що надає інтер’єру вишуканості і елегантності.

Апартамент розміщений на 13 поверсі в елітній новобудові з ліфтом на вулиці Княгині Ольги, складається з 2-х кімнат, а його площа загальна виносить 80м2.

Апартамент дуже просторий, складається з великої вітальні поєднаної з кухнею і їдальнею, спальної кімнати з балконом, ванної кімнати, гардероби та коридору.

Апартамент оснащений висококласними, новими побутовими приладами та меблями, а також функцією підігріву підлоги. Ремонт виконано з матеріалів найвищої якості. Апартамент повність приготований до проживання.

Ціна винайму: 590$ + КП (світло, вода, газ, ОСББ, інтернет).

Передоплата: перший місяць + один місяць страховий.

Апартамент розташований на вулиці Княгині Ольги у Франківському районі. На першому поверсі ЖК є численні магазини. А поруч ресторани, торгові центри, магазини, банки ітд.

Розташуваннє ЖК дозволяє на легкий і швидкий доїзд до центру Львову як громадським транспортом так і власним автомобілем.

Пропозиція оренди безпосередньо від власника.

Заохочуємо до перегляду фото та зпрошуємо Вас на огляд. На живо виглядає ще краще ніж на фото!

Здам 2 кімнатну квартиру 80 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень