Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Славсько
Продаж будинку • Львівська областьСколівськийСлавсько
ID 1360935

Січових Стрільців

Славсько, Сколівський район

ID 1360935
260 000 $

Продаж будинку, Котедж

6 кімнат
292 / 116.7 кв.м
50 соток
2 поверх
Будинок для відпочинку "Вілла Монте" розташований у селищі Славське Львівської області, за 47 км від міста Трускавець. Із вікон відкривається вид на гори. До послуг гостей тераса та сад. Відстань до міста Трускавець становить 47 км. З вікон відкривається вид на гори. В будинку для відпочинку надається безкоштовний Wi-Fi та безплатна приватна парковка на території.

Номери облаштовані обідньою зоною, кухнею з посудомийною машиною, а також телевізором із плоским екраном та супутниковими каналами. Гості вілли "Монте" можуть відвідати сауну.

Відстань від вілли "Монте" до селища Східниця становить 42 км, а до селища Поляна - 44 км. Гості можуть зайнятися різними видами активного відпочинку, зокрема лижним спортом, риболовлею та велоспортом. Найближчий міжнародний аеропорт "Івано-Франківськ" розміщений за 90 км.

Додаткова ванна кімната. Обідній зал. Камін. Телевізор з плоским екраном. Тераса.

Безкоштовний WiFi Безкоштовна парковка Допускається розміщення з домашніми тваринами Номери для некурців Барбекю Чайо-/кавоварка у всіх номерах

Ми розмовляємо 2 мовами, зокрема вашою!

Вілла знаходиться 1,5 км від вокзалу ;8 км до витягів "ВЕЖА МЕДВЕЖА"; 2 км до витягів "Політехніка" і витяг "ФІЗИКО -МАТЕМАТИЧНОГО ІНСТИТУТУ".Поряд розташовані два готелі "ПЕРЛИНА КАРПАТ ""АЛЬПІЙСЬКІЙ ДВІР"

Продам 6 кімнатний будинок 292 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень