Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда будинків в м. Запитів
Оренда будинку • Львівська областьКамянка-бузькийЗапитів
ID 1322763

Галицька

Запитів, Кам'янка-Бузький район

ID 1322763
20 000 грн /міс

Оренда будинку, Будинок

4 кімнати
200 кв.м
10 соток
2 поверх

Оренда будинку в котеджному містечку  Сонячна Поляна, цілодобово охоронна територія,

14 км від Львова,

Доїзд: дорога з твердим покриттям. Гарне місце під лісом. Котедж на 2 поверхи. Є меблі та побутова техніка.  
Вартість оренди
20 000 грн + КП 

окремостоячий, 2 поверхи, 6 кімнат, загальна площа 201,2 кв.м ( в цю площу входить площа двох гаражів)., поштукатурений, матеріал стін газоблоки, утеплення мінеральна вата, енергозберігаючі склопакеті, в будинку є газ, світло, вода, подвійні вигоди, площа першого поверху 113,7 кв.м., кухня 12,4 спальні, мансарда площею 87,5 кв.м., 2 балкони, центральна каналізація і водопостачання, опалення, три фазне світло, подвір'я викладене плиткою, 2 гаража, ворота, , земля 10 сотих приватна. обнесена парканом, продаю,  або здам в оренду

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=qjuZvDHmN_s&feature=youtu.be

Будівельна компанія "Трембіта" Котеджне містечко "Сонячна Поляна"

 

 

Котеджне містечко Сонячна Поляна

Що таке заміський особняк в котеджному містечку біля Львова?

Вибираючи життя у будинку за містом, а роботу в місті - Ви отримаєте численні переваги.

 

Ви любите ліс? Тоді котеджне містечко « Сонячна Поляна» біля Львова – це для Вас.   Всі сучасні комунікації – газ, світло, центральне водопостачання, центральна каналізація, до яких звик кожний львів’янин – тут присутні. 

 Поряд  ліс, що протягнувся на 6 кілометрів. Тут Ви відчуєте первозданну чистоту лісу  і  втратите відчуття міського ритму життя! З головою поринете в справжню, неповторну атмосферу відпочинку в комфортабельних умовах  власного будинку із сучасними інженерними мережами  в оточенні чарівної  природи.

 

Відпочиньте, і весь навколишній світ постане в іншому, оновленому для вас світлі.  Кольори стануть яскравішими,  легені чистішими, думки високими і  люди будуть привітними.

Погодьтеся, завжди приємно відпочити нікуди не поспішаючи в затишному будинку і в оточенні природи. Заміські будинки під Львовом дарують Вам таку можливість. Це не просте проведення часу, це накопичення сил і життєвої енергії, відновлення душевної гармонії  і  внутрішне відчуття щастя. Проживаючи в котеджному містечку ви залишаєте всі свої проблеми за шлагбаумом охорони, відчуваєте себе частиною тієї чудової атмосфери. Тут знаходиться все, чого не вистачає в звичайному повсякденному міському  житті.  Доброзичливі сусіди, можливість приймати гостей не обмежуючись стінами, спинити погляд свій на вогнищі, чи порибалити у власне задоволення – це все дає Вам приватна садиба за містом. Власний будинок і подвір'я буде облаштоване за Вашими побажаннями.  Тут можна посадити і улюблені квіти, плодові дерева, виноград чи просто засіяти зеленою травою.  А біля мангалу – завше будуть друзі, родина.

Будиночки під Львовом  достойно  оцінять закохані пари, які бажають провести час разом і забути про сторонніх.

Якщо ви хочете  жити відпочиваючи так, щоб сил вистачило надовго – ми однозначно Ваш вибір!

 

Котеджне містечко Сонячна Поляна знаходиться 6 км від кільцевої дороги Львова і 400 м від траси Львів-Київ під самим лісом.  До Оперного театру , історичного центру  Львова -   20 км. Котеджне містечко під охороною.

 

Все більше сімей віддають перевагу будинку за містом в противагу тісним і задушливим апартаментам в центрі міста. Зростає попит на  екологічно чистий оазис  тиші і спокою в оточенні  природи. Купити будинок під Львовом набагато краще, ніж тулиться в перенаселеному машинами, галасливому Львові. Крім того - це вигідне капіталовкладення, адже купуючи земельну ділянку, ви стаєте власником землі під Львовом, в престижному місці – котеджному містечку, що в наш час вважається дуже вигідним  капіталовкладенням. Купити котедж в наш час не проблема, оскільки існує досить багато пропозицій щодо продажу котеджних будинків за різними цінами.

На сьогоднішній день котеджне  містечко сама розумна альтернатива гучному і запиленому місту .

 

Котеджне містечко Сонячна Поляна розташована на 10 гектарах  землі . З південної сторони  оточена лісом, а з південної і східної – річкою . Є можливість зробити власне водоймище. Розмір земельних ділянок 8 – 10 сотих. По котеджному  містечку  прокладені дороги до кожної ділянки і підведені всі комунікації. Забудова ведеться за індивідуальними проектами . Власна служба охорони. Наявні обов'язкові елементи інфраструктури котеджного містечка: інтернет, газ, електрика, вода, вивезення відходів.  Наші фахівці готові відповісти на будь-які ваші запитання .

Наші містечка розташовані в самому центрі "Золотої Підкови" Західної України в яку входять Олеський, Підгорецький, Золочівський замки

   Сьогодні в наших містечках є побудовані будинки. У зручний для Вас час, наш менеджер відділу продажу проконсультує і допоможе підібрати оптимальний варіант.

 Є можливість будівництва власного будинку за індивідуальним проектом

Додаткова інформація - офіс Будівельної компанії Трембіта

м.Львів . вул. Липинського 54 (будиночок перед БТІ)

Здам 4 кімнатний будинок 200 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень