Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Сокільники
Продаж будинку • Львівська областьСокільникиВолодимира-великого
ID 1300586

Володимира Великого вулиця

Сокільники, Пустомитівський район

ID 1300586
250 000 $

Продаж будинку, Будинок

9 кімнат
522 кв.м
12 соток
3 поверх

Менше ніж 500 дол/м.кв. Продається з меблями та технікою. Можна зробити 3 автономні квартири орієнтовно по 130 кв.м., з окремими входами. На всіх 3_х поверхах вже є окремі великі кухні, окремі ванна і туалет, двофункційні котли, по 3 ізольовані кімнати.
Нові Сокільники з Кульпарківської, практично Львів, ідеальний напрямок для заїзду до Львова без корків по новій дорозі: до вокзалу 12 хв на машині, центр - 15 хв, аеропорт - 10 хв. Victoria Garden, King Kross Leopolis - 5 хв. Будинок для великої родини з декількох поколінь, можливе нескладне перепланування під три окремі квартири, або використання як бізнес: дитячий садочок, готель, хостел чи будинок пристарілих. . Асфальт під будинок, елітний район, на підвищенні, не в яру, прекрасний вид з вікон, хороші сусіди. Є розроблений дизайн-проект на реконструкцію першого і другого поверхів, третій поверх - все зроблено, півпідвал свіжо відремонтовано. Утеплені дах та стіни, зроблена додаткова гідроізоляція, автономна каналізаційна установка (очисна споруда з насосами і очисткою, не просто яма), своя свердловина на воду, електрика - 10кВт, газ на 3 личільники (кожен поверх окремий лічильник газу), автономне водопостачання. 3_и великих тераси (можна засклити) + 2 балкони, планували ще один балкон на мансарді з надзвичайним видом . Високий перший поверх, у вітальні діючий камін. Великий півпідвал з вікнами в кожному приміщенні, майстернею, холодною кладовою, під сауну, постірочною-бойлерною, туалетом та гаражем. Нові вхідні броньовані дубові двері (Новий світ), замінено всі вікна. Все максимально енергоефективно! Посаджено більше 300 кущів і дерев! Великі хвойники, сосни, модрина, ялинки, слива, великий малинник, черешні, горіхи, вишні, айва, дерен та багато інших, екзотичні кущі, за відсутності потреби можна продати рослини. Окремо стоячий літній будинок на 2 кімнати. 

Продам 9 кімнатний будинок 522 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень