Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Львів
Оренда квартири • ЛьвівЗалізничнийОкружна
ID 1290226

Окружна вул.

Львів, Залізничний район

ID 1290226
9 800 грн /міс

Оренда квартири

2 кімнати
65 / 38 / 13 кв.м
7 / 9 поверх
Агенство нерухомості ЛЕВ,пропонує в оренду  чудову,еомфортну для проживання двокімнатну квартиру по вулиці Уляни Кравченко в будинку новобудова,будинок обжитий ,сусіди завершили ремонти,ліфт прауює,чистий підїзд.Квартира розташована на восьмому поверсі,кімнати та вигоди ізол.,зроблено якісний ремонт,квартира обладнана  всіма меблями та технікою,встановлено сигналізацію.Велика траса з панорамних виглядом,та комірка між поверхами.Великою перевагою та відмінністю серед інших квартир це додаткове утеплення всієї квартири та якісні вікна,в зимовий період це суттєво зменшує витрати на опалення!Розглядають сімейну пару,можна з дитиною старше 4х років.ПЕРША ЗАДАЧА!БЕЗ ТВАРИН !
Оплата за перший та страховий обов'язкова!ОПЛАТА: за перший місяць проживання +страховий внесок обов'язково! +послуги Рієлтор .
Страховий внесок- це сума,яка залишається до останнього дня проживання у квартирі орендаря.Повертається при виселенні - передачі квартири по акту прийому-передачі-звірки показників лічильників,оплати комунальних платежів та належний стан квартири.

Інформація  для  ріелторів : Із задоволенням співпрацює з колегами ,хто не  дає "уток".
Це принципова позиція!

Здам 2 кімнатну квартиру 65 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень