Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийНіжинська17
ID 1165261

Ніжинська вул., 17

Львів, Личаківський район

ID 1165261
1 250 $2

Продаж квартири

3 кімнати
95 / 57.6 / 13.6 кв.м
2 / 4 поверх
Елітний будинок клубного типу MODERN LUX на вул. Ніжинській,17 розташований в історичній частині міста, в одному з найпрестижніших та екологічно чистих районів міста Львова.

В житловому комплексі «MODERN  LUX» облаштовано 12 квартир, 5 з яких мають нетипове планування.

Конструктивна схема будинку дозволяє, в разі потреби, без надмірних зусиль здійснити перепланування у квартирі. Елегантний вигляд будинку поєднує в собі найкращі технологічні рішення фірми Baumit з сучасними дерев’яними вікнами компанії «Модерн ХХІ» , екранами лоджій та балконами, які створюють гармонійну ритміку новобудови. Високі стелі, теплошумоізоляція стін, підлоги і перекриття мінватою Rock¬wool забезпечує найкращий тепловий комфорт в квартирах. Завдяки екологічним особливостям внутрішньої та зовнішньої ізоляції, в приміщеннях комплексу створюється здоровий та приємний мікроклімат без зайвої вогкості. Теплоізоляція плоскої покрівлі MONROCK MAX  зберігатиме тепло в середині будинку. Сучасна система опалення, яка включає в себе теплу підлогу Rechau, подбає про теплий затишок у Вашій домівці в будь-яку пору року. 

Комфортабельні апартаменти верхніх поверхів відкривають нові можливості для людей, які звикли сягати вершин. Ви отримуєте не лише вдвічі більше простору, а й можливість щоранку милуватися сходом сонця на зручно облаштованій терасі на даху будинку. 

Швидкий і комфортний доступ до верхніх поверхів будівлі забезпечує безшумна ліфтова система Kleeman визнана лідером виробництва ліфтів в Європі, яка вирізняється надійністю та безперебійністю роботи.  Просторий хол вимощений гранітом і оздоблений гранітною плиткою та служба консьєржа підкреслює елітність забудови.  

Під будинком знаходиться просторий паркінг з охороною, на якому передбачені паркомісця для гостей. Неподалік житлового комплексу розташовані дитячий садок, школа, продуктовий ринок. Близьке розташування до музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай», розвинута місцева інфраструктура та зручне транспортне сполучення роблять житловий комплекс «MODERN  LUX» особливо привабливим для людей, які цінують комфорт і затишок.

Компанія «Прем’єр Буд» подбала про те, щоб увесь цикл будівельних робіт та робіт з благоустрою були завершені до моменту планового введення житлового комплексу в експлуатацію.

Продам 3 кімнатну квартиру 95 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень