Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийГолубовича-с
ID 1060287

Голубовича С. вул.

Львів, Галицький район

ID 1060287
2 587 700 грн

Продаж квартири

3 кімнати
113 кв.м
6 / 8 поверх

Пропоную на продаж  3х-кімнатну квартиру  в новобудові , площа – 113,10 кв.м.

Адреса: Львів, вул. Голубовича 37.  

Ціна -  22 200 грн за м2 

Будинок зданий в експлуатацію. Додатково продається парко-місце та комірки.

 -           

 Ремонт:

-   0- цикл. В квартирі розведена сантехніка, зроблена ізоляція, 5-ти камерні вікна, внутрішня штукатурка та стяжки на підлозі

 Додаткова інформація:

 -   лічильники, радіатори, котел

-    індивідуальне опалення 

-   балкон з кухні, гарний вигляд з балкону.

-   ліфт , конс'єрж, паркінг.

-    У дворі дитячий майданчик

kvartal PRAUD – це елітне житло в історичній частині Львова. Усюди відчувається стиль та вишуканість. Особливістю kvartal PRAUD є зручне планування квартир, адже власники апартаментів матимуть змогу проекспериментувати з інтер’єром, архітектурними рішеннями і створити власний житловий простір. Тут Ви знайдете житло на різний смак – від компактної однокімнатної квартири до величезних дворівневих апартаментів та ексклюзивного пентхаусу. А вражаючі панорами центральної частини міста, які відкриваються із балконів, лоджій та терас – не залишать нікого байдужим!

Безумовною перевагою kvartal PRAUD є його місцезнаходження – це близький до центру міста район із зручною транспортною розв’язкою та розвиненою інфраструктурою. Поруч розташовані дитячі садки, школи, “Львівська Політехніка”, залізничний та приміський вокзал, ринок, супермаркети, ресторани, фітнес-клуби, салони краси, відділення банків і багато чого іншого.

Для безпеки мешканців територія kvartal PRAUD перебуватиме під цілодобовою професійною охороною, а по периметру будинків та у паркінгу здійснюватиметься відеоспостереження.

Продам 3 кімнатну квартиру 113 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень