Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийПід-дубом26
ID 1057239

Під Дубом вул., 26

Львів, Галицький район

ID 1057239
від 40 680 грн2

Продаж квартири

3 кімнати
130.26 кв.м
7 / 13 поверх
Ідеальні квартири з ремонтом "під ключ" у центрі Львова. Басейн, зелені тераси, поруч ТРЦ Forum Lviv, найкращі види на Високий Замок - це все для Вас!

Ви шукаєте унікальну пропозицію житла у Львові

яка б задовольнила всі Ваші високі вимоги, щодо якості, місця розташування та інших додаткових переваг? Ми будуємо наш житловий комплекс FORUM APARTMENS саме для Вас!

Від творців Торгового центру FORUM LVIV!

Наші архітектори створили для Вас житло, яке не буде схоже на жодне інше, але водночас планування квартири настільки вдало розроблене, що Ви одразу зможете оцінити комфортність та затишок свого нового помешкання.  FORUM APARTMENTS – це житло в центрі міста з архітектурою, яка увібрала в себе кращі світові тенденції  і над створенням якого працювала група архітекторів, яка включає в себе архітектора Торгового центру Forum Lviv та   архітектора - дизайнера інтер’єрів з визнаним ім’ям в світі та багаторічною практикою роботи в США і збудованими об’єктами на всіх континентах.

Також тільки у Вас будуть додаткові переваги, якими зможуть користування лише мешканці FORUM APARTMENTS:  басейн та СПА- зона, великі внутрішні і зовнішні тераси для відпочинку з прекрасним краєвидом на центр міста та тренажерами і зонами для дітей, панорамні вікна, які будуть забезпечувати багато природного освітлення та кращі види Львова, зелені дахи, де Ви зможете відпочити з друзями і запросити родину на барбекю, а також велике внутрішнє зелене подвір’я, відгороджене від метушні вулиць, доступне лише для мешканців з цікавим для дітей ігровим майданчиком та фонтаном, внутрішній вентильований паркінг, комори для зберігання речей. 

Вхідні холи мають сучасний дизайн та окремі переговорні зони, зони для очікування

Адреса Житлового комплексу м. Львів¸ вул. Під Дубом, 26. Довкола знаходиться розвинута інфраструктура,  яка включає в себе садочки, школи, поліклініки,  та всього через дорогу - ТЦ «Форум Львів». 

В FORUM APARTMENTS будуть використані всі новітні  інженерні рішення,включаючи вентильовані фасади, енергозберігаючі технології, системи очистки води, системи відео-спостереження та обмеженого доступу, безшумні ліфти з зони паркінгу.

Окрім того, і це одна з наших головних переваг, - Ви отримаєте ключі від квартири одразу з ремонтом та обладнаною кухнею і ванною кімнатою, що входить у вартість Вашого помешкання!

Ми використовуємо лише високоякісні матеріали, на які Ви отримаєте сертифікати якості, тому наш ремонт служитиме Вам довгі роки. Всі вікна в квартирах панорамні,  дерев’яні з алюмінієвими накладками.

Таке рішення дозволить Вам не хвилюватись і уникнути незручностей при поселенні в будинок, оскільки довкола Вас вже буде тиша і чистота.

Крім цього при будівництві ми перші на теренах Західної України використовуємо та новітній комплекс заходів сейсмо-віброзахисту, шумо захисту, а саме, - ми будуємо десять поверхів спеціальних функціональних терас шириною 8 метрів, які повністю захищають від зовнішнього шуму. Ці тераси служитимуть захисним екраном, який є невід’ємною частиною комплексу.

Житловий комплекс Forum Apartments включає в себе 4 будинки різної поверховості, кожна з яких має свої переваги і чудові види з вікон та лоджій/балконів, здача в експлуатацію – одночасно всіх будинків.

Ми довели, що будуємо лише знакові об’єкти і Forum Apartments стане одним з кращих зразків житлового будівництва. Ви достойні такого рівня житла,тому що  це  - помешкання нового покоління та Ваша найвдаліша інвестиція!

Продам 3 кімнатну квартиру 130.26 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень