Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівСихівськийЗелена204
ID 1046972

Зелена вул., 204

Львів, Сихівський район

ID 1046972
від 14 900 грн2

Продаж квартири

2 кімнати
84.84 / 41.26 / 29.4 кв.м
2 / 9 поверх
Avalon Zelena Street
Новий житловий комплекс та нова локація від Avalon Inc. - Avalon Zelena Street у найзеленішому районі Львова, де можна насолодитись тишею та спокоєм, відчути єднання з природою та залишитись наодинці зі своїми думками. Назва вулиці говорить сама за себе, тому об’єкт проектувався так, щоб не нашкодити вже сформованій давніше екосистемі: пишні ялиці, що на території ЖК, ростуть там вже десятки років та чудово поєднуються з ландшафтним дизайном прибудинкової території житлового комплексу.  

Для зручності майбутніх мешканців на перших поверхах житлових будинків передбачені комерційні приміщення з магазинами, ресторанами, кав’ярнями та іншою розважальною та сервісною інфраструктурою. В радіусі кількох десятків метрів - супермаркети, школи, дитячі садочки та торгові центри. До ділової та центральної частини Львова можна доїхати за лічені хвилини, що значно заощадить час мешканцям ЖК.

Avalon Zelena Street -  стильні фасади, сучасні планувальні рішення, 14 секцій різної поверховості, чудово спроектована та продумана до дрібниць прибудинкова територія. Крім того, з думкою про майбутніх мешканців відпочинкові зони оснащені wi-fi мережею. Територія житлового комплексу забезпечена дитячими та спортивними майданчики, вуличними тренажерами, місцями для вигулу собак та сучасними ландшафтними рішеннями для відпочинку.

Продам 2 кімнатну квартиру 84.84 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень