Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Холодновідка
Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийХолодновідка
ID 1017883

Світла

Холодновідка, Пустомитівський район

ID 1017883
65 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
144 / 92 / 25 кв.м
7 соток
2 поверх
МІСТО СЬОГОДНІ І ЗАВТРА!
ВАШІ МРІЇ ВТІЛИМО В ЖИТТЯ!
Кожна людина-яка вибирає  свій дім-вона мусить відчути своє місцепризначення. ЗЕМЛЮ де б знаходився ВАШ будинок-це те місце, де ви відчуватимите себе у безпеці,ваш благоустрій,ваш затишок. 
  Наша земля дана нам БОГОМ-і ми нетікаємо за межі країни,щоб жити краще-а вдосконалюємо,будуємо краще майбутнє нашої країни-для наших дітей.Щоб вони пишались своєю країною,землею. І вже їхні дітки жили в захищеній,щасливій,радісній,здоровій країні.
Для того ми будуємо для вас, ваших сімей, родин-будинки-саме з ВАШИХ МРІЙ!
Щоб прийшовши в будинок-ви відпочивали,і вас надихало на нові ідеї,було вам тепло і затишно.Щоб ваша родина збиралась в родинному колі-для найпрекрасніших подій!.
   Будуємо будинки з червоної цегли,моноліт,-за вашим бажанням.
Три вида палива-тврдотопл.,газовий,електричний. Або теплові насоси. Камін в будинку,на терасі.Кількість квадратних метрів -за вашим бажанням.
Мінімалізм не припускає навіть натяку на безлад, усе має бути чітко на своїх місцях. Це, насамперед, великий, не обтяжений предметам стиль, усі деталі при цьому чудово гармонують між собою.
Гра кольорів, текстур і масштабів,антикваріат і Ваші найкращі спогади. Простір, у якому багато світла і повітря, сприяє зручне планування та панорамність вікон,вирізняється максимальною функціональністю і лаконізмом,чіткість ліній, чистота кольору і мінімум декору.
ЩАСЛИВОГО і КОМФОРТНОГО ПРОЖИВАННЯ! БЕЗ КОМІСІЙНИХ!
https://www.youtube.com/watch?v=2Bv804g91H0
ВСЕ ЩО ВИ ЗАБАЖАЄТЕ-ВТІЛИМО У ВАШУ ОСЕЛЮ!
Шановні колеги ріелтори запрошуємо до співпраці!

Продам 4 кімнатний будинок 144 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень