Новини нерухомості Львова та України

Перший день безвізу: що вимагали в українців на кордоні та чому не всіх пустили до ЄС

13 червня 2017

...пасажири з Казахстану відверто заздрили нашим. Коли стояли в черзі до прикордонників, то запитували наших про безвіз і про те, що для цього треба зробити.

Коли у нас будуть кредити, як в Європі - експерти

8 червня 2017

Фінансові експерти називають причини повільного відновлення кредитування.

Проблемні кредити в Україні: що робити?

7 червня 2017

Українці не повертають банкам більше 500 мільярдів гривень. Вирішенням цієї проблеми має зайнятися спеціальна санаційна компанія, яку хоче створити уряд.

Хостели та офіси в квартирах під загрозою заборони

5 червня 2017

Поки українці відпочивали на травневі свята, урядовці розробляли нову версію законопроекту про заборону використання житлового фонду не за цільовим призначенням. Кого зачепить нововведення?

Німецький прикордонник про контроль українців на кордоні ФРН за безвізу

5 червня 2017

Співробітник німецької поліції, який здійснює прикордонний контроль в аеропорту Кельна-Бонна, відповів на запитання DW про те, на що чекати українцям, коли запрацює безвізовий режим.

З грошима в Європу: штрафи та обмеження на ввезення готівки до ЄС

15 травня 2017

Скільки готівки можна перевезти через кордон, не порушивши митні правила? Ключові вимоги ідентичні для всіх країн ЄС; та розглянемо ситуацію на прикладі Франції.

Рада ЄС затвердила рішення про надання безвізового режиму Україні

11 травня 2017

Рішення ще мають підписати у Раді ЄС та у Європарламенті та опублікувати в офіційному журналі ЄС, після чого через 20 днів воно набуде чинності.

Травневий релакс гривні: як довго нацвалюта буде стабільною

11 травня 2017

Блокада окупованих територій, падіння світових цін на сировину, труднощі у відносинах з МВФ можуть підірвати стабільність гривні вже цього літа.

Приречені на ринок електроенергії

18 квітня 2017

Після двох років підготовки та палких суперечок до останньої секунди Верховна Рада 13 квітня 2017 р. прийняла в другому читанні й у цілому законопроект "Про ринок електричної енергії України". Через два роки положення цього закону почнуть набувати чинності. Плюс ще рік поетапного перехідного періоду. До цього часу треба буде прийняти близько 60 документів вторинного законодавства та, швидше за все, вже на марші виправляти невраховані, але важливі моменти.

Плюс 200 доларів до пенсії щомісяця. Чи є шанси у зворотної іпотеки в Україні

18 квітня 2017

Часто пенсіонери, які вимушені жити на жалюгідну пенсію, забувають про наявний у них актив — нерухомість. На Заході уже давно використовують інструмент, який дозволяє літнім людям отримувати щомісячно до 200 доларів на місяць, — зворотна іпотека.

Земля - народу: чи допоможе тиск МВФ відкрити український земельний ринок

11 квітня 2017

Продавати та купувати землю в Україні, імовірно, можна буде вже з наступного року. Таку обіцянку влада дала МВФ. Але ринок працюватиме із істотними обмеженнями, попереджають експерти.

Більше сонця. Дахові електростанції стають все популярнішими серед українців

6 квітня 2017

Кількість власників домашніх електростанцій швидко зростає. Бізнес на виробництві "зеленої" електроенергії стає привабливим для українців середнього достатку.

Без віз, та не без правил: як працюватиме на практиці безвізовий режим з Євросоюзом

6 квітня 2017

Які документи доведеться брати за кордон? Кого не пустять в Європу, "завернувши" на кордоні? Що робити з довідками про доходи? Чи правда, що безвіз у нас – "неповний"? Де міфи, а де правда? Питання безвізу в Україні справді дуже міфологізоване, хоча часом, як у приказці, дим не без вогню.

Мораторій на продаж землі державної та приватної власності повинен бути скасований уже до кінця року

5 квітня 2017

Основні рекомендації (вимоги) Фонду, які українській владі необхідно виконати, щоб не зіпсувати відносини з міжнародним кредитором.

Купити житло. Фінансовий лізинг, розстрочка або іпотека, що краще?

29 березня 2017

В останні роки іпотека була майже недоступною для українців. Однак у 2016-2017 роках банки почали надавати кредити на придбання житла і навіть намагаються запровадити маловідому для людей послугу — фінансовий лізинг.

Пристебніть паски: Ryanair летить в Україну

13 березня 2017

Таємне стало явним. У Мінінфраструктури вже анонсували спільну прес-конференцію за участі міністра Володимира Омеляна та комерційного директора компанії Ryanair Девіда О’Брайана.

Маск пообіцяв за 100 днів забезпечити енергією 1,6 мільйона осіб

13 березня 2017

Мільйонер, засновник компаній Space X і Tesla Ілон Маск пообіцяв вирішити енергетичну проблему штату Південна Австралія за 100 днів.

Будинки майбутнього: хто і як створює енергоефективне житло в Україні

1 березня 2017

Зростання цін на газ та електроенергію змушує українців придивлятися до "зеленого" житла. Пропозиція вітчизняного ринку не забарилася.

Нацбанк спростив процедуру проведення валютних операцій

1 березня 2017

Національний банк спростив процедуру проведення операцій клієнтів банків з купівлі іноземної валюти, перерахування коштів за межі України на користь нерезидентів та змінив порядок контролю з метою попередження ризикових валютних операцій на банківському ринку.

Такого ще не було: НБУ дозволив відкривати рахунки за кордоном

28 лютого 2017

«Це перший крок на шляху до лібералізації для фізичних осіб. І він дуже важливий, тому що дозволить населенню отримувати доходи від продажу певних товарів чи послуг закордонним замовникам, а потім розпоряджатися виручкою на свій розсуд, наприклад, інвестувати у надійні фінансові інструменти», – каже заступник директора Центру економічної стратегії Марія Репко.

© 2008 - 2024 Новини, статті, аналітика ринку нерухомості Львова та України

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень