Продажа квартиры • ЛьвовГалицкийВагилевича-и
ID 3831510

Вагилевича И. ул.

Львов, Галицкий район

ID 3831510
149 000 $

Продажа квартиры, Польський

4 комнати
120 / / 10 кв.м
1 / 2 этаж
Продаж квартири в центрі Львова, з власним ганком перед входом.
Цікавий варіант для тих людей, хто мріяв про будинок в центрі, але по ціні квартири.
вул. Вагилевича, (орієнтири: Костя Левицького та почат. Зеленої)
Квартира в 2-х рівнях. На 1 та 2му поверсі. Знаходиться в дворі будинку і частину того двору має у власному користуванні, як ганок.
Площа квартири 120м. На 1-му поверсі є кухня, санвузол, та 2 кімнати, а на 2-му: 2 ізольовані кімнати, санвузол. великий балкон, та є горище, яке використовується для господарських потреб.
Цікавим в цій квартирі є і те, що на даху 2-го поверху встановлені сонячні батареї. І квартира має альтернативу центральному енергопостачанню - власнозгенероване світло, для підігріву води.
Ця квартира цікавий варіант для тих людей, 1) яким важлива локація біля центру.2) які мають малих дітей, і не мають можливості постійно ходити з ними гуляти  і пильнувати. Тут на ганку достатньо місця, шоб діти могли самі бавитись на подвірї, і при цьому бути в безпеці, бо ганок огорожений . 3) підійде старшим людям. яким важлива невисока поверховість4) підійде тим покупцям, які мають свої ідеї для реконструкції, перебудови або надбудови цієї квартири. Або розділення її на декілька квартир меншої площі, які будуть в центрі завжди в попиті для орендарів.
Телефонуйте - домовимось про огляд
Связаться с агентом

Продам 4 комнатную квартиру 120 кв.м:

Похожие по цене объекты

Я не робот
Iнна
+38 067 ...
Связаться с агентом

Продажа квартир Квартиры в новостройках Аренда квартир Квартиры посуточно Продажа домов Аренда домов Дома посуточно Продажа земли Продажа помещений Аренда помещений