Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Львів
Продаж будинку • ЛьвівСихівськийРайдужна
ID 821624

Райдужна вул.

Львів, Сихівський район

ID 821624
190 000 $

Продаж будинку, Котедж

4 кімнати
140 / 60 / 29 кв.м
5 соток
2 поверх
4-кім. будинок котеджного типу в м.Львові по вул.Райдужна (район вул. Манастирського), площа 140/60/29, вартість 190 000 $.  
Будинок збудований за сучасним проектом, з якісним ремонтом, в наявності всі комунікації (вода, світло, газ, каналізація) та лічильники, будинок утеплений мінватою, також утеплена підлога, металопластикові вікна, заземлення, відеоспостереження, датчики руху, сигналізація під ДСО, 2-х функційний котел. 2 поверхи,  4 кімнати, 2 ванни кімнати, кухня-студія з виходом на літню терасу, 2 балкони, велике горище, будувався для себе з найкращих матеріалів. У загальну площу не влючено горище та підвал.
Під'їзд до будинку - асфальтована дорога, гарне і тихе місце розташування відносно інфраструктури Сихівського району м.Львова. Територія ділянки (5 сот.) огороджена бетонним парканом. Є вся документація на будинок та землю.

Продам 4 кімнатний будинок 140 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень