Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийГолубовича-с37
ID 710508

Голубовича С. вул., 37

Львів, Залізничний район

ID 710508
22 700 грн2

Продаж квартири

4 кімнати
147 / 94 / 18 кв.м
9 / 9 поверх
ЖК "Кvartal PRAUD" від "PRAUD Investment"
   Продається розкішний чотирикімнатний пентхаус на 147,8 м2 з
 величезними освітленими кімнатами та просторою терасою, із прекрасним виглядом на історичну частину Львова (зокрема на Собор Св.Юра та Церкву Св.Ольги і Єлизавети) від забудовника в ЖК "Кvartal PRAUD" (секція здана в експлуатацію)

   Сучасна комфортна новобудова, що розташована неподалік вулиці Городоцької в історичній частині Львова. Будинок складається з чотирьох секцій. Із балконів, лоджій та терас на верхніх поверхах відкривається вид на центральну частину Львова, Собор Св.Юра та Церкву Св.Ольги і Єлизавети. Територія Кварталу буде огородженою та цілодобово охоронятиметься. По периметру та в приміщенні паркінгу буде здійснюватися відеоспостереження, що забезпечить мешканцям додаткову безпеку.

   Серед компактно забудованої старовинної частини міста у внутрішньому дворику нашого кварталу буде побудований дитячий майданчик та зроблені затишні відпочинкові зони з фонтанами, лавочками, ліхтарями. Уся територія внутрішнього двору буде озеленена. Родзинкою  житлового комплексу є просторий підземний паркінг, один із небагатьох в центральній частині Львова. В кожній секції передбачений сучасний безшумний ліфт котрий буде підніматись безпосередньо з паркінгу до квартир на поверхах.

  • Будинок монолітно-каркасний з цегляними міжкімнатними та міжквартирними перегородками. 
  • Для утеплення фасаду використовується мінеральна вата – це зручне, надійне та екологічно чисте вирішення проблеми високої теплоізоляції, вологостійкості та негорючості. В міжквартирних перегородках присутній прошарок мінеральної вати для підвищення звукоізоляції між квартирами. Дах будинку має цікаву форму, він знизу також утеплений мінеральною ватою, а зверху оздоблений металопрофілем, він найкраще захистить мешканців мансардних поверхів від шуму, вітру та опадів. 
  • Опалення в будинку індивідуальне в кожній квартирі будуть встановлені якісні сталеві радіатори Purmo та двофункційний котел Protherm з Vaillant Group. 
  • Вікна встановлені 5-камерні металопластикові з енергозберігаючим 2-камерим склопакетом, всередині склопакету є газ Аргон, що підсилює енергоефективність склопакета в цілому.
  • Оскільки дах будинку є скатним, висота стелі в пентхаусі починається із підлоги і в найвищій точці досягає 4,6 м. 

Продам 4 кімнатну квартиру 147 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень