Продаж квартири • ЛьвівГалицькийНоваківського-о
ID 4562959

Новаківського О. вул.

Львів, Галицький район

ID 4562959
500 000 евро

Продаж квартири, Австрійський люкс

5 кімнат
280 кв.м
5 / 5 поверх

Пропонуємо на продаж п’ятикімнатну дворівневу квартиру в центрі міста, вул. Новаківського, 8. Добротний австрійський «люкс» з бетонним перекриттям та високими стелями, побудований в стилі неокласицизму та розташований на затишній вулиці. Є пам’яткою архітектури місцевого значення. Чистий доглянутий під’їзд, що передає атмосферу поч. ХХ століття. У будинку працюючий ліфт та консьєрж-система.

Квартира загальною площею 280,6 кв.м, розташована в двох рівнях – мезонін (верхня центральна частина будинку) та мансарда. На першому рівні – простора кухня-їдальня з балконом, зал з діючим каміном, три ізольовані кімнати, три санвузли та власна котельня; на другому рівні – кімната, санвузол та гардеробна.

Квартира знаходиться в гарному житловому стані, доповнена стильними та якісними меблями з Італії та Німеччини. Наявні усі сучасні зручності та комунікації (підігрів підлоги, система очищення води з великим резервним баком, система охорони на всіх вікнах та дверях). Ліфт має особистий доступ власників помешкань.

З вікон відкривається чудовий вид на собор Святого Юра. Поруч парк імені Івана Франка.

Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатну квартиру 280 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Світлана
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень