Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЯцкова-м13
ID 453397

Яцкова М. вул., 13

Львів, Шевченківський район

ID 453397
834 000 грн

Продаж квартири

3 кімнати
87.76 / 54.08 / 14.98 кв.м
3 / 9 поверх

«AUroom» — новий та сучасний житловий комплекс у Львові на вулиці Яцкова, 13.

Під час проектування об’єкту враховано вимоги комфорту та якості сучасного житла. Втілено неординарне архітектурне рішення — двосекційна дев’ятиповерхівка та двосекційна восьми- і семиповерхівка. Таке проектування робить комплекс унікальним, особливим та неповторним.

  • Збірна технологія будівництва — гарантована тепло- та звукоізоляція, енергоефективність, надійність, екологічність.
  • Можливість перепланування та втілення багатьох архітектурних і дизайнерських рішень. У сучасному світі це доволі важлива змога, оскільки кожен хоче створити свій унікальний і неповторний інтер’єр. Не кожна, навіть новобудова, сьогодні дозволяє експериментувати з оформленням апартаментів.
  • Підземний паркінг — безпека, зручність і надійність.
  • Закрита відпочинкова зона — комфорт варто створювати не лише в квартирі. Оселившись у ЖК «AUroom» Ви завжди матимете змогу приємно провести час наодинці, з друзями, дітьми чи сусідами.
  • Закритий дитячий майданчик «Інтератлетік» — сучасний та безпечний. Ви зможете сміливо залишати дітей у дворі, поки займаєтесь домашніми справами.
  • Встановлення сонячних батарей для освітлення місць громадського користування.
  • Безшумні сучасні ліфти OTIS, вантажопідйомність — 630 кг.
  • По чотири квартири на поверсі.Частина квартир останнього поверху матимуть вихід на відкритий майданчик — терасу. Це дає змогу організувати лаундж зону з неймовірною і мальовничою панорамою на місто.
  • Двері металеві та протипожежні.
  • Вікна металопластикові — чотирьохкамерний профіль, енергозберігаючий склопакет.
  • Індивідуальне опалення — двоконтурний газовий котел.
  • Усі необхідні лічильники, а також фільтруючі елементи.
  • Високоякісне оздоблення як внутрішніх приміщень, так і зовні будинку (цементно-вапняна штукатурка, пофарбування вапняною фарбою, шпаклювання, ззовні – декоративне фарбування акриловими фарбами типу «Готельє»)
  • Розвинута інфраструктура — перша за все, швидкий доступ до центру міста та залізничного вокзалу. Поряд усе необхідне для відпочинку, навчання, розваг: дитячі садочки, школи, магазини, базар, салони краси тощо. Зручне транспортне сполучення.
  • Засоби безпеки — охорона об’єкту цілодобово, відеонагляд.

 Проект вже розраховано до мінімальних дрібниць і ми сміливо розпочали будівництво, яке завершиться восени 2016 р.

Коли ми планували житловий комплекс «AUroom», то думали, перш за все, про Ваш комфорт та безпеку. Ми пропонуємо унікальний дизайн, сучасні технології, відповідальний підхід до роботи, тобто — будуємо як для себе!

Відкриті тераси у ЖК «AUroom»

Деякі квартири останнього поверху матимуть вихід на відкритий майданчик. Це дає змогу організуватилаундж зону з неймовірною і мальовничою панорамою на місто.

У Львові подібні ідеї ще мало реалізовані в житлових будинках. Комплекс «AUroom» чи не перший втілить це в реальність.

Отримавши таку територію, Ви можете облаштувати відпочинкову зону — місце для справжнього релаксу. Гості Вашої оселі безперечно будуть у захваті. Це стильноі романтично, особливо для справжніх поціновувачі краси та практичності.

Ви завжди зможете насолоджуватись ранковою кавою, спостерігаючи за містом з висоти пташиного польоту, почитати книгу на свіжому повітрі, обідати чи вечеряти з родиною та друзями, та просто проводити час з насолодою. І ми впевнені, що гарний настрій гарантовано.  

Такі архітектурні рішення вже давно реалізуються у всьому світі, зокрема в країнах Європи, та Америки.

Генеральний підрядник будівництва ТзОВ « Приватбуд плюс»

Консультації з продажу надає ПП «Сігма Естейт» (SigmaEstate)

Продам 3 кімнатну квартиру 87.76 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень