Оренда квартири • Львівська областьТрускавецьРоксолани
ID 4532894

Роксолани вул.

Трускавець, Дрогобицький район

ID 4532894
19 000 грн /міс

Оренда квартири

2 кімнати
74 / / 12 кв.м
4 / 9 поверх
Здається двохкімнатна квартира площею 74,5 м2 у самому серці Трускавця. Квартира розташована у новобудові по вулиці Роксолани, 16. У нижній частині будинку розташований смачний ресторан Веранда та продуктові магазини. До парку всього 5 хвилин пішки.

У квартирі є все для комфортного проживання. Велика зала з круглим столом та панорамними напівкруглими вікнами, що відкривають чудовий вид на зелену дамбу, чималий балкон із захоплюючим краєвидом на місто. Забезпечуються телевізор, мікрохвильовка, плита і духовка, пральна машина та холодильник, комфортний ортопедичний матрац. Підключений швидкісний інтернет. Кухня сучасна, багато робочих поверхонь для готування їжі. Із кухонного вікна також відкривається чудовий краєвид на маленькі будиночки міста, тому можна зранку пити каву "з краєвидом".

Квартира має багато місць для збереження речей, включаючи велику шафу в коридорі, містку шафу у спальні та багато зберігаючих шкафчиків на кухні. Ванна кімната та всі сантехнічні пристрої є новими, з ремонтом. Підлога обігрівається, а новий бойлер забезпечує хороший підігрів. Квартира знаходиться на четвертому поверсі. Звертайтеся, будемо раді вам!
Зв’язатись з власником

Здам 2 кімнатну квартиру 74 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Пані Орися Михайлівна
+38 097 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень