Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп
ID 4520046

Чорновола В. просп.

Львів, Шевченківський район

ID 4520046
137 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
81 / 40 / 23 кв.м
3 / 8 поверх
Простора двокімнатна квартира в сучасному комплексі бізнес- класу Avalon Yard. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: школи, садочки, магазини, торговий центр Forum Lviv, медичні клініки. На території комплексу буде пдеонаглядом, тож ви і ваша сімя завжди почуватиметеся в безпеці. На підземному паркінгу облаштовано укриття. Надзвичайно тихий, закритий двір, з облаштованим дитячим майданчиком, де ви завжди будете спокійні за ваших дітей.

Відчути дух міста та його легендарну атмосферу, насолоджуватись сучасною інфраструктурою та Високим Замком зі свого вікна. Avalon YARD - це житловий комплекс бізнес-класу, розташований на відстані 1 км від Оперного театру. Він втілює концепцію сучасного життя в ритмі улюбленого міста. Мінімалістичні фасади, виконані в європейському стилі, панорамні вікна, природні тони. Все це, щоб гармонійно вписати проект в концепт вулиці Замарстинівської. Затишна атмосфера на балконі чи у закритому дворику. Avalon YARD передає стиль життя своїх мешканців.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 81 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
АН "SIMPLE", Євген Вікторович
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень