Оренда квартири • ЛьвівФранківськийКарпинця-і
ID 4454245

Карпинця І. вул.

Львів, Франківський район

ID 4454245
650 $ /міс

Оренда квартири

1 кімната
45 кв.м
6 / 7 поверх
1-кімнатна квартира в клубному будинку VIP класу
Запрошуємо вас стати жителем цього розкішного клубного будинку, розташованого за адресою вул. Івана Карпинця 9а. Це прекрасне місце, яке пропонує найвищий рівень комфорту та зручностей.
Характеристики квартири:
Кількість кімнат: 1Загальна площа: 45 м2Житлова площа: 22 м2Площа кухні: 23 м2Поверх: 6Всього поверхів: 7Стан об'єкту: ЛюксСтіни: ЦеглаОпалення: Автономне газовеОсновні переваги:
Привілейоване місцерозташування: всього 10 хвилин до центру міста, 2 хвилини до парку Богдана Хмельницького та 3 хвилини до Стрийського парку.Чарівний вид з балкону: на сьомому поверсі відкривається неперевершений панорамний краєвид на місто.Чудова інфраструктура: поруч знаходяться всі необхідні заклади та місця відпочинку, а також зручні транспортні розв'язки.Функціональне планування: кухня-студія та окрема затишна спальня.Сучасне обладнання: у квартирі є Smart TV, Wi-Fi роутер, кондиціонер, підігрів підлоги та інша високоякісна техніка, включаючи посудомийну машину.Авторський дизайн кухні: сучасна кухня обладнана системою Blum.Не вагайтеся та зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд. Якщо ви бачите це оголошення, це означає, що квартира ще актуальна для оренди. Не пропустіть свій шанс на комфортне та розкішне проживання!
Зв’язатись з агентом

Здам 1 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень