Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівГалицькийЛипинського-в26
ID 418670

Липинського В. вул., 26

Львів, Галицький район

ID 418670
1 053 000 грн

Продаж квартири

2 кімнати
100.3 / 32.51 / 44.94 кв.м
9 / 10 поверх
Переваги з нами
  • зручна локація (5 хв до центру Львова)
  • сучасна індивідуальна архітектура
  • якісні екологічні матеріали будівництва
  • система вентильованого фасаду
  • панорамні віконні конструкції від підлоги до стелі
  • ландшафтний дизайн прибудинкової території, дитячий майданчик
  • підземні та наземні паркінги
  • дизайнерські вхідні холи
  • власна інфраструктура в стилобатній частині комплексу
  • неперевершений вид на високий замок
  • free wi-fi в зонах зального користування
  • сприятлива екологія і крокова доступність до парку
Монолітно-каркасна технологія

Монолітне будівництво на сьогоднішній день є найбільш ефективною технологією зведення житлових будівель. Цілісна бетонна конструкція, створювана безпосередньо на будівельному майданчику, має цілу низку переваг: тепло- та звукоізоляція, надійність, екологічність, енергоефективність. Термін експлуатації таких будівель розрахований не менш ніж на 200 років.

Система вентильованого фасаду

Сучасна система вентильованих фасадів забезпечує довговічність будівлі, пожежну безпеку, комфортний мікроклімат, хорошу тепло- і звукоізоляцію, а також дозволила реалізовувати індивідуальну естетику фасадного рішення «Парусу».Дизайн фасадів комплексу, розроблений провідним дизайнерським бюро Львова - ARSIDEA, підкорює з першого погляду своєю органічністю і цілісністю форми. На сьогоднішній день, це найкраще фасадне рішення, яке використовується в житлових будівлях преміум та бізнес класу.

Панорамні віконні конструкції

Вікна від підлоги до стелі наповнюють кімнату природним світлом і надають будь-якому інтер'єру неповторний стиль і витонченість.

Free wi-fi zone

Мережа вільного Wi-Fi доступу в зонах загального користування: поверхові холи вхідні групи в кожну секцію, прибудинкова територія.

Комори

Функціональні комори, стануть у нагоді своїм дбайливим власникам, звільняючи квартиру від сезонних великогабаритних речей, які незручно тримати в квартирі.

Система контролю доступу

Вхідна група кожної секції обладнана картковою системою контролю доступу та системою відеонагляду.

Стильний холл

Як театр починається з вішалки, так і сучасний житловий комплекс починається з вхідної групи. Лоббі та поверхові холи «Парусу» отримали стильний індивідуальний дизайн та якісне оздоблення.

Територія комфорту

Архітектурній та дизайнерській команді «Парусу» вдалося досягнути світлості й "повітряності" кожної квартири завдяки панорамним вікнам, open space плануванню, іншим вдалим інтер'єрним рішенням.Просторі світлі квартири з панорамними вікнами по достоїнству оцінять навіть найвибагливіші мешканці. Вільні планування дозволять зонувати простір, враховуючи будь-яке побажання - наприклад, розмістити дитячу, гостьову спальню, або кабінет.

Особливості квартир

Сучасні комфортні квартири площею від 40 до102 кв.м характеризуються функціональним плануванням та проектувались у відповідності до потреб і способу життя сучасної людини. Висота поверху – 3м. Завдяки 3-метровій висоті поверху, а також панорамним вікн, всі приміщення – просторі та світлі. Квартири спроектовані за принципом функціонального зонування: спальня віддалена від вхідної та гостьової зони. Зона кухні збільшена, що дозволяє організувати в кожній квартирі кухню з гостьовою зоною. Ми створили декілька варіантів дизайну квартир, які допоможуть Вам оцінити переваги зонування простору, запропоновані в «Парусі».

Власна інфраструктура

На першому поверсі житлового комплексу «Парус» розташовані офісні та торгівельні приміщення з окремими фасадними входами. Тут розмістяться магазин, відділення банку, салон краси, центр дитячого розвитку, кав'ярня, аптека, нотаріальне відділення.

Паркінг

В комплексі передбачено 50 паркомісць в сучасному опалюваному паркінгу в підземній частині «Парусу».Швидкісний ліфт забезпечує прямий доступ в паркінг з будь-якого житлового поверху. Додатково на території комплексу передбачений гостьовий паркінг на 90 м/м.

Благоустрій

Благоустрій та озеленення прибудинкової території житлового комплексу «Парус» буде проведено згідно проекту ландшафтного дизайну. Буде об лаштований дитячий майданчик, гостьовий паркінг та господарський майданчик.

ЦЕ ТОЙ ВИПАДОК КОЛИ ПІДХОДИТЬ АБСОЛЮТНО ВСЕ!

Продам 2 кімнатну квартиру 100.3 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень