Продаж квартири • ЛьвівСихівськийУгорська
ID 4186096

Угорська вул.

Львів, Сихівський район

ID 4186096
199 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
87 / 70 / 15 кв.м
4 / 10 поверх
Продаж 3-ої квартири з ремонтом і меблями в новобудові по вулиці Угорська (Сихівський район)

Пропонується до огляду вишукана 3-кімнатна квартира в елітному районі (Новий Львів), вул. Угорська в ЖК “Сімейний”  із свіжим, дорогим, авторським ремонтом.

Квартира розташована в новобудові на 4 поверсі. Будинок малоквартирний на 1 під'їзд, функціонує безшумний ліфт із безперебійним блоком живлення.

Загальна площа самого помешкання складає 87 кв.м. До права власності також відноситься комірка, розміщена поруч. Приємним бонусом є наявність додаткової площі, не вказаної в документах. Квартира двостороння повноцінно 3 кімнати та кухня 15 кв.м., із виходом на засклений балкон.

Ремонт по всій площі дотримано в класичному стилі, у світлих тонах. Підігрів підлоги (коридор, кухня, балкон,  вбиральня та ванна кімната). Присутні кондиціонери у кімнатах, окрім дитячої. Справжньою окрасою помешкання є меблі, привезені із-за кордону з лімітованої колекції. Квартира не кутова, двостороння (східно-західна), жодних капіталовкладень не потребує, усі вікна виходять у внутрішній двір.

В квартирі безперебійне електропостачання. Квартира продається з усіма меблями і технікою. Парковка біля будинку, в під'їзді (лише для мешканців) встановлено поштомат. Створено та функціонує відповідальне ОСББ.

Поруч з будинком відсутні будь-які шкідливі виробництва та стратегічні об'єкти. Запрошую на огляд, де з радістю відповім на усі запитання.
Розвинута інфраструктура, зручна транспортна розв'язка, поруч рекреаційна зона.

Ціна: 199 000 доларів
ID:355765

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 87 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ліщинський Роман
is online
+38 073 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень