Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийНа-нивах
ID 392083

На Нивах вул.

Львів, Шевченківський район

ID 392083
353 000 грн

Продаж квартири

1 кімната
39.58 / 18.98 / 13.7 кв.м
5 / 12 поверх

Житловий комплекс «ФорестХілл» — це втілення найкращих світових технологій і сучасного досвіду будівництва.

Знаходиться по вул. На Нивах — в районі вулиць Варшавська та Під Голоском. А це у кількох хвилинах проїзду до центру міста як громадським транспортом, так і приватним.

Об’єкт готується до здачі навесні 2016 року.

Проект налічуватиме дванадцять поверхів однієїсекції, тобто один під’їзд, на вісімдесят вісім квартир.

Тут використано найперспективніший тип будівництва — монолітно-каркасний з цегляними стінами. Це найкраще рішення серед існуючих технологій, адже така споруда безпечна і зручна в експлуатації.

Площа однокімнатних квартир від 43,83 до 52,34 м2 і двокімнатних — від 60,32 до 65,22 м2.

Тип будівництва та простір житла дозволяють реалізовувати найрізноманітніші архітектурні та дизайнерські ідеї. А панорамні вікна дають можливість отримати більше світла в помешканні та створити сучасний креативний інтер’єр.

Ззовні будинок буде утеплений, а кожна оселя — забезпечена системою індивідуального опалення — з встановленням двоконтурного котла та наявністю сталевих радіаторів.  

Територія житлового комплексу охоронятиметься цілодобово.

Біля об’єкту буде споруджено дитячий майданчик та відпочинкову зону; відкриту автостоянку з достатньою кількістю паркомісць.

Зручне розміщення забезпечує швидкий доступ до дитячих садочків, школи, супермаркету, базару, торгівельно-розважального комплексу, спортзалу, перукарень та багато іншого.

А найголовніше — це доступна вартість, для такої якості та місця розташування. Вже активно відбувається продаж квартир. Отож, якщо Ви мрієте про якісне помешкання для себе, то Вам до нас.

Генеральний підрядник будівництва BMplus

Консультації з продажу надає ПП «Сігма Естейт» (SigmaEstate)

Продам 1 кімнатну квартиру 39.58 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень